The Biab Nail Clinic

Over ons

Over ons

Welkom bij THE BIAB NAIL CLINIC

Mijn naam is Buse Sahin. Ik ben opgegroeid in een ondernemers familie en daardoor had ik van kinds af aan al de wens om een eigen bedrijf te beginnen. In 2020 heb ik mijn eerste nagel training gevolgd om aan de slag te gaan als hobbyist naast mijn bijbaan. Door het regelmatig volgen van cursussen en workshops blijf ik up-to-date, zodat ik u de beste kwaliteit kan blijven garanderen. 

Ondertussen heb ik meerdere bijscholingen gevolgd in onder andere Ierland. Mijn passie ligt bij het verzorgen en mooi maken van nagels, hierom heb ik besloten een nagelstudio te openen aan huis. Hier ontvang ik met veel liefde en gezelligheid klanten die bij mij terecht kunnen voor diverse behandelingen. Niet alleen jouw nagels zijn mijn prioriteit maar jij als persoon bent minstens even belangrijk voor mij.

 Ik hecht dan ook alle belang aan jou als persoon en zal er alles aan doen zodat jij jou zo comfortabel mogelijk voelt.

Leer ons kennen, wie wij zijn, hoe onze salon eruit ziet en welke merken en apparatuur we gebruiken. Maar ook welke behandelingen we aanbieden en wat het precies is.
Mijn nagelstudio is gevestigd bij mij thuis in Amersfoort, waar ik een warm gezellig plekje hebt gemaakt voor mijn klanten. De studio beschikt over al het benodigde apparatuur en is ook zeker van alle gemakken voorzien.

De huiselijke sfeer zorgt er voor dat je je snel thuis en op je gemakt voelt. Uiteraard staat hygiene hoog bij ons in het vandaal en besteden wij hier veel aandacht aan. Ook houden wij ons aan de corona maatregelen, waardoor we extra letten op persoonlijke contact en de hygiene.